Re-integratie

Ervaringen met het 2e spoortraject

locatie-bvl

BVL 2e spoor kandidaten aan het woord:

Waar heb je het meeste baat bij gehad tijdens het 2e spoortraject?

Angelique vertelt:

Dat zijn veel verschillende dingen! Ik vond het erg fijn dat ik stapje voor stapje leerde over mezelf waar ik goed in ben en dat ik altijd bij haar terecht kon met mijn vragen en onzekerheden. Ik leerde stapje voor stapje om te solliciteren, waardoor het steeds gemakkelijker ging. Wat mij ook erg heeft geholpen is dat ze een werkervaringsplek voor mij regelde en mij stimuleerde om daar te beginnen. Daar heb ik mijn uren kunnen opbouwen, waarmee mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Door dit alles kreeg ik weer perspectief, waardoor ik weer vooruit durfde te kijken en met meer vertrouwen de toekomst tegemoet ging.

Merel deelt ook haar ervaring:

“Ik vond het fijn om midden in mijn loopbaan nog eens goed na te denken over wie ik ben en waar ik goed in ben en voldoening uit haal. Mijn huidige functie bleek de beste match, maar nu iets gevonden aangepast in uren en dichter bij huis.”

Meer weten over onze succesvolle aanpak van 2e spoor re-integratietrajecten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!